7 Aralık 2008 Pazar

Bursa Nikah Şekeri


Mutluluğa açılan kapıda

Doğumla başlayan sevgiyle beslenen hayatımızda; bebek mevlidinden, sünnet düğününe, nişan merasiminden, evlilik törenine, açılış davetlerinizde ya da diğer özel davet kutlamalarınızda, size hizmet sunmaktan mutluluk duyarız….

Düğününüzün akıllarda hoş bir anı olarak kalmasını ve her şeyin eksiksiz olmasını istiyorsanız yapacağınız tek şey hayallerinizi bize anlatıp düğününüzün keyfini çıkartmak.Mekan güzelleştirmeyi bir sanat olarak ele alıp, organizasyonu, mekanın girişinden düğün mekanındaki nikah masasına kadar bir bütünlük içinde yapıyoruz.

Mekan ve menü seçiminden sanatçı, d.j. ve müzik grubu teminine, davetiyelerin tasarımı ve basımından, nikah şekerlerine kadar her işi üstlenirken, çiftlerin neşelerinin bir an bile kaçmaması için çalışıyoruz.Türkiye’nin neresinde olursanız olun eğer özel ve güzel bir düğün organizasyonu düşünüyorsanız….


Hayallerinizi sınarlamayın...
Bursa Nikah Şekeri, Asude Organizasyon olarak sizlere en elit ve modern modelleri en uygun fiyat anlayışı içerisinde sunuyoruz.Sitemizden istediğiniz modeli beğenip bizimle telefon ile irtibata geçtikten sonra 7 gün içerisinde siparişinizi teslim ediyoruz.Bursa Nikah Şekeri konusunda asude organizasyon.
Detaylı bilgi ve Fotoğraflar için..