8 Aralık 2008 Pazartesi

Bursa Nikah Sekeri, Bursa Nikah Sekerleri, Nikah Sekeri, Nikah Sekerleri, Bademli Bursa, Bursa Bademli

Detaylı bilgi ve iletişim için...
ASUDEORGANİZASYON.COM
Çok eski yıllarda insanlar, savaşların getirdiği acıları yüreklerinde toplamışlar. Hükümdarlar çocuklarını, savaştıkları ülkelerin hükümdar çocukları ile evlendirip barışı sağlamaya çalışmışlar. Evlilik törenlerinde de konuklara karşılıklı tatlı ikram etmişler barış adına. Kimine göre Osmanlı kültüründe kimi rivayete göre de Japon kültüründe doğmuş nikah şekeri. Hangi ülkenin kültüründen doğarsa doğsun amacı aynıymış bu küçük şekerlerin. Evlenen bu çiftlerin evlerinden tat eksik olmasın ve barış içinde mutlu yaşasınlar. Gelen konuklar da yesin ki bu şekerleri, onlar da unutsunlar yaşadıkları kederleri.
Günümüzde ise nikah törenlerinin vazgeçilmezi olan nikah şekerleri, yaşamınızın en önemli anında, özel yerini korumaya devam ediyor. Artık önemli anlarımızdan sadece nikah törenlerinde değil yaşamımızın amacı çocuklarımızın doğumunda da şeker ikram ediyoruz konuklarımıza. Hediye vermek de almak da mutlu ediyor hepimizi
Nikah Şekeri Konusunda Bursada kendi tasarımları ve uygun fiyat politikası ön plana çkmış olan asude organizasyon sizlere düğünlerinizde ve nikah törenlerinizde en kaliteli hizmeti vermeye devam edyor.
Bursa Bademli, Nikah Şekeri, Bursa Nikah Şekeri, Bursa Nikah Şekerleri, Bademli bursa.
Detaylı bilgi ve iletişim için...
ASUDEORGANİZASYON.COM