18 Ocak 2009 Pazar

Bursa Gelinlik, Bursa Gelinlik evleri, Bursa Gelinlik Moda evi, Bursa Moda Evleri, Bursa Gelinlikçiler, Abiye, Nişan kıyafetleri

Bilindiği gibi evlilik söz konusu olduğunda gelin adaylarımızın ilk düşündüğü konu giyeceği gelinlik olmakta ve evlilik araştırmalarına bu noktadan başlamaktadırlar. Böylece gelinlik konusu, diğer evlilik konuları içinde lokomotif durumunda bulunmaktadır.

Tüm genç kızlar yaşamlarının bu en özel ve en güzel gününde rüya gibi bir gelinlik içinde masal prenseslerini andırmayı düşler. Ancak, çocukluğunuzdan beri hayallerinizi süsleyen ya da vitrinlerde gördüğünüz, dergilerde beğendiğiniz bir gelinliği yalnızca istemek yeterli değil. Önemli olan size yakışan bir modelin ve tarzın belirlenmesi. Ayrıca seçtiğiniz modelin düğün konseptiyle ve diğer tüm detaylarla uyumlu olması da gerekmektedir. Bir kır düğünü yapıyorsanız ağır işlemeli süslü bir gelinlik nasıl abartılı durursa, bir balo salonunda vereceğiniz görkemli bir davette de üzeri papatyalarla süslü bir gelinlik yadırganacaktır.

Gelinliği gösteren en önemli unsur kumaşıdır. Her modele, her kumaş olmaz. Aşırı süslemeler taşıyan bir gelinlik gelinliği gelinden ön plana çıkartır. Sade çizgiler taşıyan, şık bir kumaşla çalışılmış gelinlikler her zaman daha zarif görünür. Üst bedenin vücuda oturduğu, eteklerin ise kabarık çalışıldığı modellerde en çok tafta, sert saten, organze ve tül tercih edilmekte. Danteller, krepler, şifonlar, ince satenler ise romantik hatlar taşıyan düz kesimlerdeki modeller için daha uygun. Parlak satenler yerlerini artık matlara bırakıyor. Bursa Gelinlik, Bursa Gelinlik evleri, Bursa Gelinlik Moda evi, Bursa Moda Evleri, Bursa Gelinlikçiler, Bursa Gelinlikçiler çarşısı, Bursa Gelin fuarı, Bursa Gelin damat fuarı, Bursa Gelinlik modelleri, Bursa Gelin çiçeği, Bursa Abiye kıyafetler, Bursa Nişan kıyafetleri.

Gelinlik seçiminizi yaptıktan sonra nikah şekeri seçiminiz için asude organizasyon sizlerin yanınızda seçimini yaptığınız modeli 5 iş günü içerisinde sizlere teslim ediyoruz.

Detaylı bilgi ve iletişim için...


ASUDEORGANİZASYON.COM